Sivut

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Talkoot kirjastolla 27.10.2012

Lauantaina talkoiltiin kirjastolla.
Kaikki kirjat purettiiin ensin hyllyistä rullakoihin (paitsi seinien vieressä olevista hyllyistä ei) yrittäen jotenkuten säilyttää aakkosjärjestys. Huh huh... Sen jälkeen hyllyt käännettiin uuteen järjestykseen...myös alatasanteen hyllyt siirrettiin ylös uusiin riveihin, ja sitten vaan kirjat taas takaisin hyllyihin...aakkosjärjestykseen...tai ainakin vähän sinne päin:). Alatasanteelle siirrettiin pöydät ja tuolit jotka ennen olivat ylhäällä. Nyt on siis hyllyt ja huonekalut aivan uudessa järjestyksessä kirjastolla.
Siinä se sitten se lauantaipäivä vierähtikin. Onneksi oli kivasti talkooporukkaa paikalla! Kiitos kaikille talkoolaisille! Loppujärjestelyt vievät kyllä vielä aikaa...ehkäpä koko lopun syksyä...kenties talveakin. Uuden järjestelyn myötä osa vanhoista kirjaston kirjoista poistetaan ja tilalle tulee uusia lainattavia kirjoja...ja tuo prosessi vie oman aikansa.

Tässä syksyn mittaan, kunhan paikat saadaan kuntoon, olisi tarkoitus järjestää kaikille Putulan kirjaston ystäville ja käyttäjille yhteinen pikkujoulu, jonne kaikki ovat tervetulleita tutustamaan uudistuneeseen kirjastoon! Tarkempaa tietoa ajankohdasta  myöhemmin... seuraa blogia sekä facebook-sivua!